Mode

Verschillende soorten bruidsschoenen

Wat zijn de verschillende soorten bruidsschoenen? Welke stijl past het best bij jou? In dit artikel leer je alles over deze vraag! Bruidsschoenen komen in verschillende vormen en stijlen. Sommige mensen kiezen voor strakke, elegante pumps met een kleine hak, terwijl anderen voor ruimere, gemakkelijkere schoenen gaan die ze de hele dag aan kunnen. Wat voor soort bruidsschoen je ook kiest, er is altijd wel een stijl die bij je past! Laten we eens kijken naar de verschillende soorten bruidsschoenen die er zijn.

Pumps

Pumps zijn een populaire keuze onder bruiden. Ze zijn elegant en passen goed bij een formele jurk. Pumps kunnen hoog of laag zijn. Hoge pumps geven je extra lengte en maken je benen langer, wat perfect is als je een jurk met een hoge taille hebt.

Sandalen

Sandalen zijn perfect voor bruiden die op zoek zijn naar iets dat gemakkelijk te dragen is en toch elegant oogt. Sandaletten met strappy details laten je voeten mooi uitkomen en passen goed bij lichte, luchtige jurken. Platform sandalen zorgen ervoor dat je wat langer lijkt en helpen om gelijkmatige verdeling van het gewicht van je lichaam op je voet te krijgen, waardoor ze erg comfortabel zijn om de hele dag door te dragen!

Ballerina’s

Ballerina’s zijn schattig, meisjesachtig en gemakkelijk te dragen! Ze passen perfect bij romantische jurken of bloemetjes jurken. Het nadeel van ballerina’s is dat ze niet veel steun geven aan de voetzool, dus als je last hebt van pijnlijke voeten of eeltknobbels, dan kun je beter voor een ander soort schoen gaan zoals pumps of kitten heels. Ook kan de pasvorm van ballerina’s vaak wat strakker zijn dan andere schoensoorten, dus als je brede voeten hebt dan kost het wat extra moeite om iets te vinden wat bij je past.

Ankle boots

Wanneer we denken aan bruidsschoenen denken we vaak direct aan vrouwelijke hakken of nette ballerina’s, maar wat dacht je van stoere ankle boots? Ankle boots staan leuk onder pantsuits of langere jurken met splitsen. Het enige nadeel is dat ze niet zo makkelijk te combineren zijn met elke jurk; er moet wel genoeg ruimte tussen de boot en de jurk zitten om ervoor te zorgen dat het geheel nog steeds elegant oogt!

Kitten heels

Kitten heels (oftewel lagere hakjes) zijn perfect als je op zoek bent naar iets dat net even wat fancier is dan platte schoenen maar niet zo hoog als traditionele pumps of sandaletten met hakken. Kitten heels zorgen ervoor dat je net even wat meer lengte hebt maar toch relaxed blijft staan. Deze schoensoort is perfect voor de bruid die iets hogers wil maar tocht comfortabel wil blijven staan!

Er bestaat geen ‘perfecte’ schoen – alles hangt af van jouw unieke stijl en wat bij jou past! Neem de tijd om alle verschillende opties te bekijken en pas diverse modellen voordat je tot een definitieve keuze komt. Voor inspiratie kun je altijd terecht bij The Beautiful Bride Shop. Hopelijk vinden jullie hiermee sneller jullie droomschoenen!

Leave a Reply