Mode

Sneaker trends van 2020

Een nieuw jaar vraagt natuurlijk ook weer om nieuwe trends betreft sneakers. Er is dit jaar weer een hoop veranderd, dus je ziet waarschijnlijk veel andere schoenen dan afgelopen jaar. We zullen je in dit artikel uitleggen welke soort sneakers momenteel trendy zijn.

Retro’s uit de 00’s

We weten natuurlijk dat veel merken oude modellen vaak opnieuw op de markt brengen. Eigenlijk zijn het merendeel van de sneakers die we dragen al tientallen jaren oud! Dit jaar zijn de modellen uit de 00’s aan de beurt. Denk bijvoorbeeld aan de Nike Shox. Schoenen die een paar jaar geleden nog ondenkbaar waren.

Tech sneakers

Ook zien we steeds meer tech sneakers terug komen. Dit zijn de soort schoenen die je aan een geavanceerde hardloopschoen doet denken, maar dan in de lifestyle variant. Het voordeel van deze schoenen is natuurlijk dat ze heel lekker lopen en dat je nooit meer de bus mist 😉

Betaalbaar

Ook zien we steeds meer betaalbare sneakers op de markt komen. Denk bijvoorbeeld aan een adidas sneaker, zoals de continental. Of een Puma sneaker, zoals de RS-X. De gemiddelde consument wil namelijk niet te veel uitgeven aan sneakers en hier luisteren de merken goed naar. Oftewel, we komen er goed vanaf dit jaar!

Leave a Reply