Mode

Welke damestas past bij mijn wensen?

Op zoek naar een damestas die matcht bij jouw outfit? Dan ben je hier op het juist adres. Een damestas is bovendien een fashionitem dat behoort tot de dagelijkse outfit. Een damestas kan van katoen, leer of kunststof zijn en is functioneel voor het vervoeren van spullen. Iedere dame heeft een tas nodig, maar de voorkeur wat voor type tas dit is, is afhankelijk van jouw stijl. Ga je voor een lerentas omdat je misschien een zakelijke afspraak hebt? Of wil je juist een hippe trendy tas en ga je meer voor een fashionitem. Bovendien heb je ook nog de optie een tas op verschillende manieren te dragen. Denk aan; clutches, shoppers, schoudertassen en rugtassen. Wij begrijpen dat sommige begrippen wellicht lastig zijn te onthouden of te begrijpen. Daarom lees je in deze blog welke tas past bij jouw voorkeuren en wensen. Lees gauw verder! 

De schoudertas; functioneel en stevig 

Een schoudertas kent een breed begrip. Er vallen verschillende soorten tassen onder deze noemer. Denk aan een shopper die je gebruikt voor het vervoeren van kleinere spullen. Dit kunnen boodschappen zijn, maar ook slechts je telefoon of portemonnee. Deze tas heet niets voor niks een ‘shopper’ aangezien het voornamelijk gebruikt wordt voor de kleine boodschap. Naast de shopper is de schoudertas ook bedoeld voor boeken, laptops of andere werk en school gerelateerde doeleinden. Dit zijn vaak leren of suède tassen, aangezien dit een chique uitstraling geeft.  

Clutch 

Een clutch komt je wellicht niet zo bekend voor. Dit is een kleine tas die geen hengsel bevat. Je kunt het zien als een kleine portemonnee. Bijvoorbeeld een secrid portemonnee. Dit is een onmisbare accessoire in de garderobe en dit is echt een fashionitem. Omdat een clutch een klein formaat is, kun je er gemakkelijk een portemonnee of je sleutels in bewaren. Ideaal! 

Rugtas 

Ten slotte is daar de rugtas, vrijwel de meest gebruikte tas voor heren. Ook voor vrouwen worden ze steeds hipper. Toch zie je vrouwen minder snel een rugtas dragen. Voor vrouwen heb je steeds meer variatie in merken en tassen; denk bijvoorbeeld aan gigi fratelli. Een kwalitatief merk met oog op kwaliteit.  

Leave a Reply