Mode

Zo draag je een grote maten jumpsuit met stijl!

Een grote maten jumpsuit kan je op verschillende manieren dragen waardoor je een tal van stijlen kunt creëren. Zorg echter voor het uitkiezen van de juiste stijl zodat je zeker weet dat de jumpsuit zowel comfortabel zit als mooi staat aan je lichaam. Wil je meer te weten komen over de juiste manier om een grote maten jumpsuit met stijl te dragen, lees dan de tekst die hieronder volgt eerst goed door.

 

Een grote maten jumpsuit kopen

Als je een jumpsuit gaat kopen in een grotere maat, dan kan dit soms een uitdaging zijn. Veel jumpsuits zitten niet comfortabel, de taille zit soms niet op de correcte plek en het gebeurt vaak dat het bovenstuk of het onderstuk van de jumpsuit niet goed aan de proporties van je lijf zit. Je kunt als vrouw met een maatje extra voor eindeloze stijlen kiezen.

 

Manier 1: De standaard manier

Een grote maten jumpsuit kan ten eerste worden gedragen op de standaard manier. Het gaat hierbij om het dragen van de jumpsuit op zichzelf, zonder dat je te veel accessoires combineert. Jumpsuits vind je vaak in enkele kleuren, wat bij de vrouw met een maatje meer prachtig staat. De kleur van de jumpsuit is makkelijk af te breken met grote oorbellen, een gouden of zilveren riem en rode lippenstift.

 

Manier 2: Zakelijk en elegant

Je kunt een grote maten jumpsuit ook op een zakelijke manier dragen en een elegante stijl creëren. Kies voor het aandoen van een chique witte blouse onder een strakke jumpsuit met een tailleband voor een zakelijke look. Je kunt de jumpsuit overigens nog combineren met een sjaal om de hals en door je haar op te steken. Jumpsuits zijn ook te dragen als je naar een formeel evenement moet gaan zoals een bruiloft of een gala, als je maar voor een luxe stof kiest en de juiste schoenen aandoet.

 

Manier 3: Casual look

Creëer een casual look door een lossere jumpsuit met een brede riem om de taille te combineren. Zorg voor een elastische tailleband met een mooi geaccentueerd figuur als gevolg. Je kunt de stijl helemaal compleet maken door de jumpsuit nog met een suède jasje te combineren, met laarzen en een grote tas. Een andere manier om een casual stijl te creëren met een grote maten jumpsuit is door te gaan voor een exemplaar met korte broekspijpen.

 

Manier 4: De stoere look

Wil je een stoere look creëren met een grote maten jumpsuit, draag dan een leren jasje, combineer je outfit met laarzen of boots en draag je haren in een paardenstaart. Heb je geen leren jasje, dan staat ook een blazer stoer.

 

Manier 5: Comfortabel en modieus

Door een coltrui toe te voegen aan je jumpsuit creëer je een comfortabele look die modieus is. Daarnaast blijf je lekker warm en kan je mooie accessoires aandoen voor een extra touch. Je kunt ook voor een oversized blazer kiezen of voor het dragen van een leuk gekleurde vest.

 

Bestel voordelig de mooiste grote maten mode merken bij Bagoes.

 

Leave a Reply