Studio Anneloes broek

Mode

Welke Studio Anneloes broek heb jij in jouw kledingkast hangen? 

Als je op zoek bent naar stijlvolle en comfortabele damesbroeken dan is de Studio Anneloes broek een goede keuze. De broeken van Studio Anneloes kan je in verschillende maten, vormen en soorten aanschaffen. Je zit dus niet gebonden aan één model. Je kan gaan voor een pantalon maar ook voor een jeans. Bijna alle broeken zijn gemaakt van travelstof waardoor ze super comfortabel zitten maar ook erg sterk zijn. Daarnaast staat de broek van Studio Anneloes bekend om haar hoge tailleband met elastiek waardoor je ook geen onaangenaam gevoel hebt in je buik tijdens het dragen. Maar er wordt bij dit merk ook rekening gehouden met de binnen beenlengte en verschillende pasvormen, zodat er voor iedereen een passend model is. 

De Studio Anneloes broek is gemaakt van travelstof

Als je gaat kijken voor een Studio Anneloes broek dan zal je zien dat de meeste broeken gemaakt zijn van travelstof. Travelstof is een combinatie van polyamide en elastaan. Het grote voordeel van deze combinatie is dat de stof heel comfortabel is. Het is ademend, stretchy, kreukelvrij en droogt zeer snel. Het voordeel dat de broeken van deze travelstof zijn gemaakt is dat ze snel gewassen en gedroogd zijn, maar ook super comfortabel zitten zonder dat je bang hoeft te zijn dat als je hurkt hij kan scheuren. 

De hoge elastische tailleband die de broeken van dit merk hebben, zorgen voor een goede aansluiting op het lichaam en een comfortabel gevoel. Hierdoor heb je geen onprettig gevoel in je buik, maar laat hij je figuur ook optimaal naar voren komen. 

Welke broek van Studio Anneloes hangt er in jouw kledingkast? 

Met elke collectie ontwerpt het merk Studio Anneloes een volledige nieuwe kledingkast en kan je dus naar hartenlust shoppen. Zo kan je het hele jaar door met de mode mee gaan, maar ook genieten van de comfortabele fitting van de Studio Anneloes broek. Je kan voor verschillende broeken kiezen zoals pantalons in diverse kleuren, maar ook jeans en shorts. Alle broeken hebben de comfortabele eigenschappen die je een prettig gevoel geven maar ook nog een keer een stylish en moderne look. 

Ben je op zoek naar een specifieke fitting? Dat kan ook als je zoekt naar een Studio Anneloes broek. Zo hebben ze bijvoorbeeld flared broeken, maar ook skinny en broeken met helemaal geen sluiting of juist wel speciale broekzakken. Voor iedereen is er dus een passend model te vinden die ook nog een keer bij je gewenste look past. En dat allemaal in verschillende kleuren, van eenvoudig zwart tot aan modieuze rode en groene kleuren. 

Eigenlijk mag een Studio Anneloes broek niet missen in jouw kledingkast. Want de broeken zijn gemaakt van travelstof wat heerlijk comfortabel is, maar ook nog is een keer zorgt voor een goede fitting. Je kan kiezen voor een broek die precies bij jouw stijl past, bijvoorbeeld zonder sluiting of juist flared maar misschien wil je juist wel broekzakken. Voor iedereen is er dus een passend Studio Anneloes model te koop en dat ook nog een keer in verschillende kleuren. 

Leave a Reply