Mode

3 comfortabele modetrends van 2021

Mode en comfort lijken tegenwoordig steeds meer tezamen te gaan. Waar het voorgaande jaren zo modieus mogelijk was ‘skinny-fits’ te kopen is het dit jaar weer tijd voor: baggy-season. Wij zijn er zelf maar erg content mee dat de comfortabel ogende wijde looks zijn weg terugvind in het modetijdperk. Wijde pijpen, ruime sweaters en comfortabele pantalons. Al met al, wij zijn fan! Wat betreft de rest van de modetrends in 2021? Lees gauw verder, want wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

Zomerse look met lichte pasteltinten

Jaja, nog even en we mogen er toch weer aan geloven. Lekker op vakantie! Het kabinet heeft nieuwe versoepelingen aangekondigd waarbij het reizen naar het buitenland voor een deel wordt veroorloofd. Na maanden thuis zitten is het dan ook zeker geen overbodige luxe jezelf eens lekker te verwennen met de items die het komend zomerseizoen echte ‘musts’ zijn in je garderobe. Misschien niet onbekend voor de modegoeroe: de subtiele pasteltinten zijn dit jaar weer helemaal hip. Zalmroze, lichtbeige en babyblauw tinten. Je ziet deze items vooral in combinatie met luchtige pantalons en ruim zittende-colberts. 

Comfortabel en gemakkelijk

Niet gek dat deze trend juist dit jaar zo ontzettend populair is: de comfortabele sweaters en joggingbroeken. Door het massaal thuis zitten met z’n allen,  heeft iedereen wel een comfortabele outfit in zijn of haar garderobe. Niet gek dat deze items dan ook doorgeslagen zijn naar de modetrends van 2021. Niet alleen joggingpakken, maar ook een huispak heren slaat de plank niet mis dit jaar. Vroeger stonden de huispakken bekend als onesies, maar deze kledingstukken hadden nog weinig de status van echt: fashion. Nu vind je deze huispakken in de meest modieuze tinten en modellen. Zelfs voor de modieuze man is er een huispak naar eigen wens te vinden. Bovendien is de modetrend rondom de wel bekende pyjama ook aanzienlijk veranderd gedurende de afgelopen jaren. Waar de heren-, dames- en kinderpyjama vroeger uit stoffige statige patronen bestonden, vind je deze nu in de meest hippe en trendy dessins en patronen. 

Less is more 

Less is more, zeker in de mode. Iedereen heeft wel een basis effen T-shirt of overhemd in zijn of haar kast. Zo sluit de benaming: ‘less-is-more’ perfect aan op de modetrend van dit jaar.

Leave a Reply